یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۵

دقایقی پیش

عباس کیارستمی در لواسان آرام گرفت

تشییع پیکر مرحوم عباس کیارستمی

سینماپرس: عباس کیارستمی پس از تشییع در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در آرامستان لواسان به خاک سپرده شد.

به گزارش سینماپرس، مراسم خاکسپاری این کارگردان سرشناس در آرامستان لواسان پس از برگزاری آیین بدرقه مقابل کانون ۲۰ تیر ماه برگزار شد و پیکر این هنرمند با همراهی خانواده‌اش و  هنرمندانی همچون فرامرز قریبیان، اصغر فرهادی، مهتاب کرامتی، مجید مظفری، نگار اسکندرفر، علیرضا شجاع نوری، پانته‌آ پناهی‌ها، و... که در این آرامستان حضور داشتند، به خاک سپرده شد.

همچنین جمعی از هنرجویان کارگاه فیلم‌سازی کیارستمی برای خداحافظی با استادشان در این آرامستان جمع شده بودند.

در جای‌جای آرامستان لواسان پوسترهای کیارستمی نصب شده بود و این هنرمند که عاشق طبیعت بود در آرامستانی پر از درخت آرام گرفت.

پرویز پرستویی در آیین بدرقه‌ی کیارستمی در کانون پرورش به علاقه‌مندان و مردم اعلام کرد که مراسم بدرقه به پایان رسیده است و به احترام عباس کیارستمی و خانواده‌اش اجازه دهیم که مراسم خاکسپاری در لواسان برای خانواده این هنرمند برگزار شود.

کیارستمی که از اسفند سال ۹۴ تا اوایل اردیبهشت ۹۵ به دلیل انجام چند عمل جراحی در ناحیه روده در بیمارستان بستری شده بود و در ماه‌های اخیر هم چندین بار به بیمارستان مراجعه کرده بود، سرانجام بنا به تصمیم خودش ۸ تیر ماه برای تکمیل مراحل درمان به پاریس رفت. 

او ۱۴ تیر ماه از دنیا رفت و پیکرش به ایران منتقل شد.

این هنرمند در هفتم اردیبهشت هنگام ترخیص از بیمارستان در آخرین گفت‌وگویش با ایسنا گفته بود: من امروز از بیمارستان مرخص می‌شوم، اما این مرخصی به معنای بهبودی کامل نیست. ۵۰ روز در بیمارستان بوده‌ام و امیدوارم بتوانم پروسه بهبودی‌ام را در خانه ادامه دهم.

رییس کل سازمان نظام پزشکی به تازگی در پی برخی نقطه‌نظرات و انتقادات درباره‌ی مراحل درمان کیارستمی، طی نامه‌ای به معاون و دادستان انتظامی نظام پزشکی برای پیگیری و رسیدگی به پرونده پزشکی این هنرمند دستور داد.

کیارستمی در کارنامه‌ی فیلم‌سازی‌اش ساخت فیلم‌های کوتاه «نان و کوچه»، «زنگ تفریح»، «تجربه»، «دو راه حل برای یک مساله» و .. و فیلم‌های بلند «گزارش» ۱۳۵۶، «اولی‌ها» ۱۳۶۲، «خانه‌ی دوست کجاست؟» ۱۳۶۵، «مشق شب» ۱۳۶۶، «کلوزآپ، نمای نزدیک» ۱۳۶۸، «زندگی و دیگر هیچ» ۱۳۷۰، «زیر درختان زیتون» ۱۳۷۳، «طعم گیلاس» ۱۳۷۶، «باد ما را خواهد برد» ۱۳۷۷، «ABC آفریقا» ۱۳۷۹ را دارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.